SPR

SPR
KLIK UNTUK SEMAK

FACEBOOK

Followers

Recent Posts


Jutaan Belia 2012

Thursday, 13 September 2012

DIJEMPUT SEMUA KE MINI KARNIVAL JOM SANTAI MENCARI RAJA DODOL AKAN DIADAKAN DI GOMBAK SELANGOR TERBUKA KEPADA SEMUA

PENYERTAAN TERBUKA KEPADA SEMUA
 RAKYAT MALAYSIA
PELBAGAI AKTIVITI DIADAKAN'Karnival "JOM SANTAI MENCARI RAJA DODOL 2012" bersama Kelab Motorsikal dan Kelab Kereta seluruh malaysia anjuran A Summit Resources bersama Kelab Rekreasi Gombak Setia dengan kerjasama Gabungan Kelab-Kelab Belia 1Malaysia.

Tarikh : 22 hb September 2012
Hari : Sabtu
Masa : 8 pagi (team kacau dodol sahaja)
Masa : 11 pagi - 8 malam
Tempat : Dewan Taman Bolton Batu Caves, Selangor Darul Ehsan.

Tujuan karnival ini diadakan adalah untuk
- Menyemaikan semangat setia kawan & kerjasama diantara belia
- Mengeratkan silaturrahim serta memberi peluang kepada belia memilih hala tuju mereka untuk masa yang akan datang,
- Memperluaskan pandangan serta memberi peluang kepada belia mengenai bidang permotoran yang mungkin mereka belum pernah ceburi sebelum ini.
- Peluang untuk beramah mesra dengan pemimpin-pemimpin setempat serta artis-artis jemputan yang hadir pada majlis tersebut..
- Kutipan derma dari jualan lelong “Dodol” hasil daripada pertandingan mengacau akan disalurkan kepada Tabung Rohingya..
- Tapak-tapak jualan juga akan disediakan untuk belia yang menjalankan perniagaan alat-alat ganti, aksesori, makanan, pakaian dan lain-lain.


TENTATIF PROGRAM

11.00am : Ketibaan para jemputan & Pendaftaran

11.30am : Sesi taklimat
- Auto Show
- Sesi pemeriksaan kesihatan percuma, daftar mengundi &
lawatan ke booth2 jualan yg ada..

12.00 :Acara cabutan bertuah

12.30pm : Pertandingan “Makan Buah Epal"

1.00pm :- Mencari “Nombor Tersembunyi Bawah Kerusi”
- Solat Zuhur

2.00pm : Acara cabutan bertuah & Pertunjukan Mini Auto Show
- Motor paling cantik
- Bawa motor paling “Perlahan”
- Bunyi motor paling “Bising”
- Kereta paling cantik/kreatif
- Kereta – Bunyi Audio paling gempak (kuat)
- Kereta – Bunyi Exzos paling gempak (kuat)
- Standard modifide

2.30pm : Pertandingan “Karaoke”

4.30pm : Pertandingan “Makan Burger Terpantas”
- Solat Asar
- Sambung pertandingan karaoke

5.00pm : Acara melelong "DODOL"

5.30pm : Perasmian Majlis & Penyampaian hadiah (Auto Show &
Tele-match)

6.00pm : Open Karaoke & beramah mesra dengan artis jemputan
- Cabutan bertuah

6.30pm : Penyampaian Hadiah “Raja Dodol” & Karaoke
: Penyerahan hasil kutipan derma kepada Wakil Tabung
Rohingya

8.00pm : Majlis bersurai

Kepada yang berminat untuk menyertai Karnival "JOM SANTAI MENCARI RAJA DODOL 2012" bolehlah mendaftarkan diri anda kepada ketua kelab masing-masing atau hubungi terus kepada pihak penganjur. Bagi yang ingin menyewa tapak gerai makanan, booth & car booth sila hubungi:-

Yatt Mansor 019-2917888

Fara Mustaffa 019-2228685/019-3382000.

Fauzi (untuk booth jualan) : 013- 280 8325

*Jom kita beramai2 memeriahkan lagi KARNIVAL "JOM SANTAI MENCARI RAJA DODOL 2012"!!!!!

1 comment:

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    ReplyDelete